Alabalık

Alabalık Vide

Solungaçları ve iç organları temizlenerek dondurulmuş alabalık . Paketleme şekli 5 veya 10 kg dökme olarak yapılan %10 glazeli bir üründür.

Alabalık 1000gr Baharatlı

Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 4-5 adedi 1 kg olacak şekilde alüminyum tabaklara konularak 1 kg’lı kutularda paketlenen dondurulmuş alabalık . Her bir renkli kutu içinde baharatlı poşetler bulunmaktadır. Paketleme şekli 10 kg olarak yapılan baharatlı

Alabalık 500gr Kutulu

Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 2 adedi 500 gr olacak şekilde renkli kutulara konularak paketlenen dondurulmuş alabalık . Paketleme şekli 5 kg olarak yapılan bir üründür.Latince Adı : ONCORHYNCHUS MYKISS

Alabalık Füme Fileto

Meşe odunu talaşında otomatik fıranlarda dumanlandıktan sonra kılçıklarından ayrılarak vakum paket yada M.A.P’li olarak paketlenen ürünlerdir. Müşteri taleplerine göre 100 gr , 125 gr, 250 gr ve 500 gr olarak hazırlanmaktadır.

Alabalık Fileto

Kafası, kuyruğu, solungaçları ve iç organları temizlenerek kılçıklarından ayrılarak yapılan üründür. Alabalık fileto müşteri isteklerine göre 70-90 / 90-110 gr veya 110/140 gr olarak %10 glazeli 5 veya 10 kg olarak paketlenen bir üründür. Latince Adı : ONCORHYNCHUS MYKISS

Alabalık Butterfly

Kafası, kuyruğu, solungaçları ve iç organları temizlenerek kılçıklarından ayrılarak yapılan iki kanadı birleşik olarak kelebek şeklinde yapılan üründür. Müşterinin istediği gramajlar doğrultusunda 5 veya 10 kg olarak paketlenen bir üründür.

Çipura

Çipura Vide

Pulları alınmış solungaçları ve iç organları temizlenerek dondurulmuş çipura . Paketleme şekli 5 veya 10 kg dökme olarak yapılan %10 glazeli üründür.


Çipura 1000gr Baharatlı

Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 4-5 adedi 1 kg olacak şekilde alüminyum tabaklara konularak 1 kg’lı kutularda paketlenen dondurulmuş çipura . Her bir renkli kutu içinde baharatlı poşetler bulunmaktadır. Paketleme şekli 10 kg olarak yapılan baharatlı üründür.

Çipura 500gr Baharatlı

Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 2 adedi 500 g olacak şekilde renkli kutulara konularak paketlenen dondurulmuş alabalık . Paketleme şekli 10X1 kg =5 kg olarak yapılan üründür.

Çipura Fileto

Pulları , kafası, kuyruğu, solungaçları ve iç organları temizlenerek kılçıklarından ayrılarak yapılan üründür. Çipura fileto müşteri isteklerine göre 50- 70 gr / 70-90 gr veya 90-110 gr olarak % 10 glazeli 5 veya 10 kg olarak paketlenen üründür.

Levrek

Levrek Vide

Pulları alınmış solungaçları ve iç organları temizlenerek dondurulmuş levrek . Paketleme şekli 5 veya 10 kg dökme olarak yapılan %10 glazeli ürün.

Levrek 1000 gr Baharatlı

Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 4-5 adedi 1 kg olaracak şekilde alüminyum tabaklara konularak 1 kg’lı kutularda paketlenen dondurulmuş çipura . Her bir renkli kutu içinde baharatlı poşetler bulunmaktadır. Paketleme şekli 10 kg olarak yapılan baharatlı üründür.

Levrek Fileto

Pulları , kafası, kuyruğu, solungaçları ve iç organları temizlenerek kılçıklarından ayrılarak yapılan üründür. Levrek fileto müşteri isteklerine göre 50- 70 gr / 70-90 gr veya 90-110 gr olarak % 10 glazeli 5 veya 10 kg olarak paketlenen üründür.

Diğer Balıklar

Alabalık Kılçıksız

Kılçıksız, kafa; kuyruk üstünde kalacak şekilde yapılan fileto şeklidir.

Yayın Füme

Meşe odunu talaşında otomatik fırınlarda dumanlandıktan sonra kılçıklarından ayrılarak vakup paketli olarak paketlenen ürünlerdir. Müşteri taleplerine göre istenen gramajlarda hazırlanmaktadır paketlenmektedir.

Levrek Fileto

Pulları , kafası, kuyruğu, solungaçları ve iç organları temizlenerek kılçıklarından ayrılarak yapılan üründür. Levrek fileto müşteri isteklerine göre 50- 70 gr / 70-90 gr veya 90-110 gr olarak % 10 glazeli 5 veya 10 kg olarak paketlenen üründür.