Alabalık
Alabalık Vide
Solungaçları ve iç organları temizlenerek dondurulmuş alabalık . Paketleme şekli 5 veya 10 kg dökme olarak yapılan %10 glazeli bir üründür.
Alabalık 1000gr Baharatlı
Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 4-5 adedi 1 kg olacak şekilde alüminyum tabaklara konularak 1 kg’lı kutularda paketlenen dondurulmuş alabalık . Her bir renkli kutu içinde baharatlı poşetler bulunmaktadır. Paketleme şekli 10 kg olarak yapılan baharatlı
Alabalık 500gr Kutulu
Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 2 adedi 500 gr olacak şekilde renkli kutulara konularak paketlenen dondurulmuş alabalık . Paketleme şekli 5 kg olarak yapılan bir üründür.Latince Adı : ONCORHYNCHUS MYKISS
Alabalık Füme Fileto
Meşe odunu talaşında otomatik fıranlarda dumanlandıktan sonra kılçıklarından ayrılarak vakum paket yada M.A.P’li olarak paketlenen ürünlerdir. Müşteri taleplerine göre 100 gr , 125 gr, 250 gr ve 500 gr olarak hazırlanmaktadır.
Alabalık Fileto
Kafası, kuyruğu, solungaçları ve iç organları temizlenerek kılçıklarından ayrılarak yapılan üründür. Alabalık fileto müşteri isteklerine göre 70-90 / 90-110 gr veya 110/140 gr olarak %10 glazeli 5 veya 10 kg olarak paketlenen bir üründür. Latince Adı : ONCORHYNCHUS MYKISS
Alabalık Butterfly
Kafası, kuyruğu, solungaçları ve iç organları temizlenerek kılçıklarından ayrılarak yapılan iki kanadı birleşik olarak kelebek şeklinde yapılan üründür. Müşterinin istediği gramajlar doğrultusunda 5 veya 10 kg olarak paketlenen bir üründür.
Çipura
Çipura Vide
Pulları alınmış solungaçları ve iç organları temizlenerek dondurulmuş çipura . Paketleme şekli 5 veya 10 kg dökme olarak yapılan %10 glazeli üründür.
Çipura 1000gr Baharatlı
Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 4-5 adedi 1 kg olacak şekilde alüminyum tabaklara konularak 1 kg’lı kutularda paketlenen dondurulmuş çipura . Her bir renkli kutu içinde baharatlı poşetler bulunmaktadır. Paketleme şekli 10 kg olarak yapılan baharatlı üründür.
Çipura 500gr Baharatlı
Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 2 adedi 500 g olacak şekilde renkli kutulara konularak paketlenen dondurulmuş alabalık . Paketleme şekli 10X1 kg =5 kg olarak yapılan üründür.
Çipura Fileto
Pulları , kafası, kuyruğu, solungaçları ve iç organları temizlenerek kılçıklarından ayrılarak yapılan üründür. Çipura fileto müşteri isteklerine göre 50- 70 gr / 70-90 gr veya 90-110 gr olarak % 10 glazeli 5 veya 10 kg olarak paketlenen üründür.
Levrek
Levrek Vide
Pulları alınmış solungaçları ve iç organları temizlenerek dondurulmuş levrek . Paketleme şekli 5 veya 10 kg dökme olarak yapılan %10 glazeli ürün.
Levrek 1000 gr Baharatlı
Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 4-5 adedi 1 kg olaracak şekilde alüminyum tabaklara konularak 1 kg’lı kutularda paketlenen dondurulmuş çipura . Her bir renkli kutu içinde baharatlı poşetler bulunmaktadır. Paketleme şekli 10 kg olarak yapılan baharatlı üründür.
Levrek Fileto
Pulları , kafası, kuyruğu, solungaçları ve iç organları temizlenerek kılçıklarından ayrılarak yapılan üründür. Levrek fileto müşteri isteklerine göre 50- 70 gr / 70-90 gr veya 90-110 gr olarak % 10 glazeli 5 veya 10 kg olarak paketlenen üründür.
Diğer Balıklar
Yayın Füme
Meşe odunu talaşında otomatik fırınlarda dumanlandıktan sonra kılçıklarından ayrılarak vakup paketli olarak paketlenen ürünlerdir. Müşteri taleplerine göre istenen gramajlarda hazırlanmaktadır paketlenmektedir.
Levrek Fileto
Pulları , kafası, kuyruğu, solungaçları ve iç organları temizlenerek kılçıklarından ayrılarak yapılan üründür. Levrek fileto müşteri isteklerine göre 50- 70 gr / 70-90 gr veya 90-110 gr olarak % 10 glazeli 5 veya 10 kg olarak paketlenen üründür.